torstai 12. lokakuuta 2017

Luokkahuoneiden muodonmuutos

Joka vuosi uusien ykkösten tehtävänä on suunnitella luokkahuoneiden uudelleen maalaus ja ulkoasu. Nyt oli meidän vuoro. Jokainen tiimi teki maalaussuunnitelman jommasta kummasta luokkahuoneesta. Kun suunnitelmat oli saatu planssille, niin yhdessä koko luokan kanssa valitismme kumpaankin luokkaan parhaan suunnitelmaan, joka sitten toteutetaan.


Meidän tiimin suunnitelma valittin kakkosten puolelle. Teimme planssille suunnitelman. Ensin mittasimme luokkahuoneen, jonka jälkeen piirsimme illustraattorilla tilasuunnitelman ja haimme netistä referenssikuvia.

Ohessa kuvia miltä luokkahuone näytti ennen muutosta. (valitettavasti mulla ei ole vielä lopputuloksesta kuvia, lisään ne myöhemmin)



Kun maalit oli valittu lähdimme rautakauppaan hakemaan maalit ja muut tarvittavat välineet esim. pensselit, telat, teipit, suojapaperit...




Tässä ennen kuva yhdestä luokan nurkasta, jossa. oli vaaleanpunainen seinä, joka oli kovin päiväkotimainen ja päätimme maalata sen valkoiseksi.


Myös ilmastointiputket olivat vaaleanpunaiset ja maalasimme myös ne valkoisiksi.



Toinen pitkän sivun seinä oli vaaleansininen, se maalattiin hyvin hyvin vaaleanpunaisella.

 Toinen pitkä seinä oli tumman harmaa ja se maalattiin samaalla vaaleanpunaisella.

 Mallinukke joka oli enne harmaa maalattiin kultaiseksi. Samoin osa laatikoista ja pistorasioista.




 Yksi kuvausseinä maalattiin luumunpunaisella/purppuralla. Samoin muutama laatikko ja tuoli.


Osa laatikoista, tuoleista ja eurolavoista maalattiin hyvin vaaleanpunaisella sävyllä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakaspalvelun lisätehtävä

Itsearviointi omasta asiakaspalveluosaamisesta Olen hyvä luomaan asiakkaalle turvallisen, iloisen ja miellyttävän asiointikokemukse, ...