sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Tuntikirjanpito viikko 1-2

Keskiviikko 3.1
Koulu alkoi 8.15 Opettajat pitivät teoriatunnin infografiikasta, kävimme läpi paino- ja julkaisuvalmiin tuotteen erot ja kaiken niihin liittyvän, esim. tallennusmuodot, värimaailmat ja tiedoston nimeäminen.
Teorian jälkeen aloimme tehdä luonnoksia infografiatehtävästä. Luonnostelun jälkeen aloin tekemään työtä illustratorilla.

Torstai 4.1
Jatkoin työskentelyä illustratorilla koko päivän.

Perjantai 5.1
Sain aamulla työni planssattua ja aloin tehdä itsearviointia blogiin.


Maanantai 8.1
8.15-9.45 Kävimme edellisviikon infografia töitä läpi. Opettajat kertoivat muutamasta työstä mikä niissä on hyvää ja mikä huonoa.

Tiistai 9.1
8.15-9.45 aloitetiin työn suunnittelu ja opettajat kertoivat infoa (tehtävän anto)
10.00-11.30 aloitin luonnosten tekemisen käsin ja etsin inspiraatiota pinterestistä ja netistä muutenkin. Ruokailun jälkeen aloitin piirtämistä illustratorilla, ja tein sitä loppupäivän.

Keskiviikko:10.1
 Etäpäivä

Torstai:11.1
10:15-16.00Aamulla kävimme läpi näyttöön liittyviä asioita ruokailuun asti. Kahdentoista jälkeen tein koko loppu päivän koneella hommia, tein illustratorilla infografiikkatyötä työssäoppimispaikasta.

Perjantai:12.1
8.15-9.00 Kun tulimme kouluun kävimme opettajan kanssa läpi o365:seen tallentamista ja kaikkea siihen liityvää. Tämän jälkeen kävimme läpi mm graafisen suunnittelijan hinnastoa yms. Olin saanut infografiikka tehtävän jo edellispäivänä valmiiksi joten ei ollut kovin paljon tekemistä niin tein blogipostauksia valmiiksi. Lopuksi kävimme Elliot Erwittin valokuvanäyttelyssä ja pääsimme sen jälkeen kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakaspalvelun lisätehtävä

Itsearviointi omasta asiakaspalveluosaamisesta Olen hyvä luomaan asiakkaalle turvallisen, iloisen ja miellyttävän asiointikokemukse, ...