tiistai 22. elokuuta 2017

Ryhmän esittely ja lootuksen kukka

Lootuksen kukka menetelmä

Tehtävämme oli tehdä suunnitelma näyteikkunasta/a-alueesta lootuksen kukka menetelmää apuna käyttäen. Yksi värineliö koostui yhdeksästä post-it lapusta. Keskellä on pääaihe ja loput ympärillä ovat tärkeitä huomioon otettavia asioita.




TEAM TUIMA

Ryhmääni kuuluu:

Tuulia:Hän on 37-vuotias asuu syntyperäisiltään Etelä-Pohjanmaalainen mutta nyt asuu Salossa ja on suurperheen äiti. Tuulia unelmoi lottovoitosta ja toivoo että tulevaisuudessa pystyisi työllistämään itsensä vakkaristi ja kokopäiväisesti sekä saisi tehdä työtä mistä tykkää. Ja oma talokin olisi "aika jees".Elämässä häntä motivoi oma perhe.

Maria:Hän on 16-vuotias Tamperelainen ja on juuri muuttanut Saloon. Hän haluaisi joskus muuttaa kokonaan maalle ja kunnostaa siellä oman kodin. Mariaa elämässä motivoi ystävät ja perhe.

Reetta:Hän on 24-vuotias tällä hetkellä Karjaalla asusteleva maailman matkaaja. Ennen visualistin opiskeluja hän opiskeli 3 vuotta Lontoossa tanssitaiteen kandiksi ja tällä hetkellä toimii tanssinopettajana ja hallinnon+tuotannon assistenttina tanssikoulussa. Reetta unelmoi urasta taiteilijana sekä matkustamisesta.


Ryhmämme pelisäännöt

Teimme myös ryhmälle yhteisen kalenterin johon voi kirjoittaa kaikki omat menot jotta kaikki tietävät missä mennään!

Saimme myös tehdä luokkaamme oman "kotipesän" jossa teemme tiimityöt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakaspalvelun lisätehtävä

Itsearviointi omasta asiakaspalveluosaamisesta Olen hyvä luomaan asiakkaalle turvallisen, iloisen ja miellyttävän asiointikokemukse, ...