maanantai 8. tammikuuta 2018

Väli-itsearviointi

Itsearviointi infografiatehtävästä

Aluksi myöhästymisen takia minulta jäi infoa kuulematta, joten se vaikeutti tehtävän ymmärtämistä. Kolmannella tunnilla ymmärsin asian ja aloin tehdä luonnoksia. Katsoin pinterestistä kuvia ja sain niistä inspiraatiota omiin luonnoksiini. Kun olin valinnut kivan luonnoksen aloin tehdä sitä illustratorilla.Illustratorin käyttö oli vähän unohtunut loman aikana, mutta opettajien ja avustajien avulla sain homman sujumaan. Sain inspiraatiota kuvasta jossa oli käytetty puhekuplia ja viivoja, värit valitsin värikirjasta.
        Kirjasta (a dictionary of color combinations) löysin itseäni miellyttävät väriyhdistelmät. Värit olivat seashell pink (simpukan kuoren pinkki) ja lemon yellow (sitruunan keltainen, käytin myös vaalean harmaata joka mielestäni sopi hyvin yhteen muiden värien kanssa. Fontin päätin vain kokeilemalla, kokeilin monia eri fontteja mutta päädyin OCR A Std, se miellytti silmää. Sommittelu sujui ihan hyvin, koska siihen meni yllättävän vähän aikaa ja sain siitä hyvän sommitelman aika nopeasti. 
         Työstä tuli kuitenkin mielestäni vähän tylsä, mutta väriyhdistelmään olen tyytyväinen. 
Työ on hyvin yksinkertainen ja helppolukuinen. Otsikko olisi voinut olla vähän isommalla ja leipätekstit pienemmällä, mutta tekstin koko on hankala hahmottaa illustratorissa. Korjattavaa työssä on yksi fontti, koska se on erilainen kuin muut fontit joten se häiritsee silmää vähän. Vaihtaisin myös otsikkoa isommaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakaspalvelun lisätehtävä

Itsearviointi omasta asiakaspalveluosaamisesta Olen hyvä luomaan asiakkaalle turvallisen, iloisen ja miellyttävän asiointikokemukse, ...