torstai 15. maaliskuuta 2018

Stailaaminen ja kuvausjärjestelyt

1.Väriyhdistelmiä
-Vaaleat värit ja viherkasvit ovat nyt suosittuja. Valkoisen ja vihreän sekä ruskean ja valkoisen yhdistelmät ovat monissa blogeissa näkyvillä. Perinteistä mustavalkoista ja mustaharmaata näkyi monissa kuvissa.


2.Materiaaliyhdistelmät
-Vaaleaa puuta yhdistettynä lasiin ja muuhun keramiikkaan. Paljon oli vastakohtia eli kiiltävää ja mattaa ja metallia ja jotain hempeää.


3.Pintoja
-Paljon oli käytetty pintoja joissa näkyi selvä ero, esim rosoinen puu ja pehmeät matot tai tapetit, kivi tai betoni ja lasi. Paljon uutta ja vanhaa.



4.Kuvaustaustoja
Taustoina oli käytetty enimmäkseen vaaleita taustoja tai muuta vaaleaa esim betonia tai puuta.


5.Sommitelmia
- Jotkut sommitelmat olivat tarkasti suunniteltuja ja sotilaallisia mutta joissain esineitä oli ripoteltu vähän rennommin.


6.Kuvausrekvisiittoja
-Paljon oli käytetty kasveja ja muita luonnon materiaaleja.


7.Kuvakulmia
-Flatlay-kuvaa ja suoraan edestäpäin otettua kuvaa näkyi paljon, mutta myös kekseliäitä kuvakulmia löytyi.


8.Kuvan rajausta
-Jotkut kuvat on rajattu hyvin tiukasti ja niissä tuotteet ovat keskitetty yhteen kohtaan. Joissain kuvissa ympärille oli jätetty enemmän tilaa.


9.Valoja ja varjoja
-Joissain kuvissa oli käytetty hyvin valkoista ja kylmää valoa joka tulee kohtisuoraa ja ei muodosta varjoja. Joissain kuvissa taas varjoja oli käytetty hyvin paljon ja kuvat olivat tummia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakaspalvelun lisätehtävä

Itsearviointi omasta asiakaspalveluosaamisesta Olen hyvä luomaan asiakkaalle turvallisen, iloisen ja miellyttävän asiointikokemukse, ...