maanantai 25. syyskuuta 2017

Avoimet ovet juliste

Tehtäväksi annettiin suunnitella avoimien ovien juliste koossa A4 ja A3, Facebook-banneri ja Instagramkuva. Teimme työn illustraattorilla. Ensin jokainen teki noin 70-100 luonnosta ja niistä valitsimme yhdessä ryhmän kanssa viisi parasta ja niistä jokainen lähti kehittelemään viisi jatkoluonnosta. Kun viidestä alkuperäisestä luonnoksesta oli tehty viisi uutta luonnosta ja sitten sai valita niistä parhaan. Sen jälkeen jokainen alkoi tekemään julistetta illustraattorissa. 

Ensin tein A4 kokoisen julisteen. Alkuperäisessä suunnitelmassani oli lamppuja, mutta muutin ideaa aika radikaalisti. Pyrin saamaan julisteeseen harmoonisen taustan, mutta halusin myös jotain väriä julisteeseen. Väreiksi valitsin vaaleita ja rauhallisia sävyjä. Aluksi suunnitelmassani oli myös vihreää, mutta sen jätin jossain vaiheessa se alkoi tuntua sekavalta ja ei sopinutkaan muihin väreihin.

Seuraavaksi vuorossa oli A3 kokoinen juliste. Ideana oli että julisteessa on sama teema kuin A4:ssa mutta se näyttäisi silti vähän erilaiselta. Päätin vaihtaa tekstien värejä.


Facebookbannerissa ideana oli myös se että siinä on samoja elementtejä mutta ne ovat vähän eri kohdissa ja ulkoasu olisi vähän hillitympi. Päätin jättää bannerin aika simppeliksi ja jätin mm. kadun nimet ja kellonajat pois.

 Instagram kuvasta jätin pois vain kadun nimet, koska halusin pitää kuvan suht yksinkertaisena, mutta halusin muuttaa sitä silti vähän.

Lopuksi kaikki julisteet ym. piti asetella planssille ja täytyi tehdä värimäärittely ja fonttimäärittely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakaspalvelun lisätehtävä

Itsearviointi omasta asiakaspalveluosaamisesta Olen hyvä luomaan asiakkaalle turvallisen, iloisen ja miellyttävän asiointikokemukse, ...