torstai 12. lokakuuta 2017

Avoimien ovien kuvausjärjetelyjä!

11-12.10 oli SSKKY:n avoimet ovet. Myös meidän visujen oli kannettava kortemme kekoon ja laitettiin sitten luokkahuoneet uusiksi ja tehtiin kuvausjärjestelyjä luokkatiloihin. Jokaisen oppilaan piti ottaa kuvia järjestelyistä ja testata koulun kameroita (sekä omia kameroita). Käytimme erilaisia valotusaikoja ja aukkoja kuvatessamme, jotta saisi otetta kameran käyttöön ja eri mahdollisuuksiin. Osa kuvista on otettu koulun Nikonin kameroilla ja osa omalla Canonin kamerallani. Pyysimme myös eri yrityksiltä ja kirpputoreilta tuotteita kuvauslainaan, jotta saisimme kuviin jotain muutakin kuin seinän! Kuvien oton jälkeen yritykset saivat halutessaan kuvia käyttöön heidän sivuilleen yms. 

Mustavalkoisia kuvia barokkiseinältä ripauksella rock henkisyyttä. Päätimme lisätä hieman romanttiseen seinään jotain joka tekee seinästä erikoisen ja yllättävän. Käytimme nahkatakkeja, maihareita ja erilaisia mustia/nahkaisia esineitä.





 Samalta barokkiseinältä kuvia mutta värillisenä. Laitoimme myös pikareita roikkumaan katosta.





Tässä kuvausjärjestelyssä on täysin erilainen fiilis ja siinä on käytetty vaaleita sävyjä luomaan harmoniaa. Tehostevärinä on käytetty eri turkoosin sävyjä. Tässä järjestelyssä on käytetty Leino Design:in tuotteita, mm.lyhdyt ja pöydät. Design Hilliltä kuvassa on mm. tyynyt ja peitot. Koulun omasta varastosta löytyi takana oleva vanha ovi, joka tuo kivaa tunnelmaa kuvaan.





Yhdessä seinässä teemana oli selvästi 60- ja 70-luku! Järjestelyssä on käytetty Salon ekosentterin tuotteita. Seinää koristaa myös meidän ykkösten Inkan upea maalaus, joka tuo ihanasti väriä joukkoon!




Viimeisen seinän värimaailma on hyvin raikas ja pirteä. Tässäkin järjestelyssä on käytetty Salon ekosentterin tuotteita. Maatuskat ja kukkatarjotin tuo ripauksen Venäjää mukaan. Kahdessa viimeisessä kuvassa halusin tuoda kuvaan jotain särmää ja erilaisuutta joten pyysin luokkakaveriani poseeraamaan kenkiensä kera kuvassa! :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakaspalvelun lisätehtävä

Itsearviointi omasta asiakaspalveluosaamisesta Olen hyvä luomaan asiakkaalle turvallisen, iloisen ja miellyttävän asiointikokemukse, ...